Scena

18.03.2018

Fantastičan radijski koncert uz Paolu Miletić i Maria Frankovića: Showtime obara rekorde

U subotu navečer, u sklopu emisije Showtime, mogao se je poslušati prvorazredni radijski koncert izveden od strane dvoje mladih i iznimno talentiranih glazbenika. Emisija Showtime u svom novom projektu Showroom LIVE u kojem će u budućnosti uživo u studiju, u goste dovoditi razne glazbenike, DJe, pjevače, protekle je subote priredila radijski koncert koji će se još dugo pamtiti. Paola Miletić i Mario Franković izveli su vrhunski radijski show i jedan od najboljih radijskih koncerta. Jednostavno nevjerojatan Paolin glas, uz Mariovo savršeno poznavanje gitare, zajedno su stvorili nevjerojatnu atmosferu u radijskom eteru Radio Labina. Kako je pred ovih dvoje glazbenika velika budućnost na sceni, pokazao je i velik broj komentara na svim društvenim mrežama, sa svih krajeva svijeta. U nastavku možete pogledati kako je zvučala obrada pjesme grupe S.A.R.S Lutka.

 
 
"Radio Labin stalno ulaže u razvoj novih tehnologija, jačanje novih platforma i novih medija, vlastitu promociju i naravno u najkvalitetniju radijsku opremu zbog čega je i jučerašnji prijenos bio savršeno odrađen. Treći studio Radio Labina posebno je namjenjen za LIVE izvedbe bendova, pjevača ili u bilo koje druge slične svrhe, pa može ugostiti gotovo bilo koji bend u punom sastavu. To je veliki napredak i mogućnost koju ima samo nekoliko radija u Hrvatskoj. Postali smo jedan od rijetkih radija, koji gotovo svakog tjedna ima nekog glazbenika uživo u programu. Opremljeni smo i opremom za live video prijenose, pa se sve što je na radiju, vidi i putem društvenih mreža i web stranice.", istaknuo je voditelj emisije Showtime Mihael Ilić. Koliko je Paolin i Mariov koncert dobro popraćen prikazuje podatak da su video snimke dosegle reach od 20 000 korisnika u niti 24 sata. Cijeli koncert mogao se pratiti u live video stremu na facebook stranici emisije Showtime, a kasnije i putem Instagram profila emisije. Posebnu pažnju izazvale su brojne reakcije publike, među kojima i poznatih osoba kalifornijskog bubnjara Daniela Pottsa, Jabbae, Martin Brothersa, ali i popularne Instagram stranice Institute of vinyl records. U nastavku poslušajte obradu pjesama What's up i Give me one reason.
 
 
Paola i Mario najavili su novo gostovanje u eteru Radio Labina kada će prevladavati više domaće glazbe. Otkrili su nam kako će se na repertoaru pronaći Crvena Jabuka, Plavi orkestar, Bijelo dugme i brojni drugi domaći glazbenici. Čini se kako je projekt Showroom LIVE odmah na početku dobio konture pravog multimedijskog projekta. Po završetku, emisiji Showtime počeli su stizati novi prijedlozi glazbenika koje bi bilo dobro ugostiti. Ako i vi imate koji prijedlog, pišite na profilu emisije na Instagramu ili Facebooku. Ekipa Showtimea je još poručila "Zahvaljujemo se Paoli i Mariu na fanstastičnom druženju i vrhunskoj svirci, bilo nam je odlično! Već najavljujemo novi show sljedeće subote, a to je program Bitka loših viceva koji je stekao oduševljenje slušatelja i u još boljoj varijanti ponavljamo ga za tjedan dana.". I za kraj poslušajte obradu pjesme Wicked game i Zombie.