Scena

25.03.2018

Bitka loših viceva večeras u Showtimeu

Nakon prvog izdanja u veljači, ekipa emisije Showtime, večeras nastavlja najsmješniju radijsku borbu. Bitka loših viceva je show trajanja par minuta, u kojem ponovno sukobljavamo Marija Frankovića i Luku Pavlinovića. Njihov cilj je naravno... Ne nasmijati se. Dvojac koji je u protekloj epizodi nasmijao nekoliko tisuća ljudi diljem Istre nastavlja serijal. Luka je trenutno u vodstvu, ali Mario nam je izjavio kako nikad nije bio spremniji. Najavu za večerašnji show pogledajte u nastavku.

Showtime je za večeras pripremio drugo izdanje Bitke loših viceva koja počinje točno u 20:00. Osim na Radio Labinu, u tijeku emisije Showtime, moći će se pratiti i putem live video streama na službenoj facebook stranici emisije. Kako je bilo u prvom izdanju pogledajte na videu.

Showtime je u nadolazećim tjednima pripremio bogat program, popunjen nagradnim igrama, gostovanjima gostiju od kojih izdvajamo Dubiozu Kolektiv, Edu Majku, Ninu Kraljić i brojne druge. Slušajte Showtime svake subote od 19 do 21 sat, uz voditelje Mihaela Ilića, Luku Pavlinovića, Stefana Juričića i Marija Frankovića.