Scena

12.04.2018

Istra dobiva prvi radijski 'Fast food'

Ekipa emisije Showtime nakon serijala uživo koncerata, Bitke loših viceva i setova nagradnih igara, kreće u jednom potpuno novom smjeru. U sljedećih godinu dana kroz emisiju će se izredati nekoliko radionica pripreme svima omiljene hrane. Tako će svi koji se uključe moći naučiti kako napraviti najbolju pizzu, koje su tajne pripreme najboljeg mesa s roštilja, ali i jednostavnijih jela poput tosteva, hamburgera i hot doga. Prvi serijal naziva „Toasttime“, pretvorit će prostore Radio Labina u pravu malu kuhinju. Svake subote od 19 do 21 sat, ekipa Showtimea spremat će tosteve i odavati tajne pripreme ovog, svima omiljenog jela. Najavu poslušajte u nastavku.

U našem malom Fast foodu na repertoaru će se naći pikantni, istarski, vege tost, pizza tost, ali i posebne vrste tosteva poput slavonskog, primorskog i dalmatinskog tosta.  „Odlučili smo povezati našu ljubav za hranom i ljubav prema radiju. Tako smo stvorili program Toasttime.“ poručila je ekipa emisije. Cijeli program možete pratiti uživo u eteru Radio Labina i emisije Showtime, te uživo na facebooku emisije putem LIVE video streama.

Slušajte emisiju Showtime svake subote od 19 do 21 sat uz Mihaela Ilića, Maria Frankovića, Luku Pavlinovića i Stefana Juričića.