Scena

12.05.2018

Najsmješnija bitka u Istri: Showtime zaključio Bitku loših viceva

Ekipa emisije Showtime, koja se emitira neprekidno već više od 4 godine svake subote od 19 do 21 sat, početkom godine započela je s posebnim mini projektom. „Bitka loših viceva“ svoje je prvo izdanje ugledala početkom veljače. Ova mini senzacija u eteru Radio Labina odmah je doprla do srca ljudi, s više od 2000 pregleda na društvenim mrežama i dosegom od 20 000 ljudi. Odmah je odlučeno kako će se održati još jedna bitka. Prvo izdanje pogledajte u videu u nastavku.

Sva izdanja su izravno prenošena i putem live video strama na facebook stranice emisije Showtime. Drugo izdanje održano je krajem ožujka i ponovno skupilo ovacije. Bitka loših viceva je svakako nasmijala različite generacije, što se može vidjet po komentarima na društvenim mrežama. Kako je izgledala druga bitka loših viceva pogledajte u nastavku.

„Nasmijati slušatelje nije jednostavno, a putem radija je još teže.“, poručila je ekipa emisije. U sve tri bitke sukobili su se Mario Franković i Luka Pavlinović, oboje stalni voditelji emisije Showtime. I posljednje izdanje prošlo je u dobrom i zabavnom duhu. Pogledajte i ocijenite sami.

Najsmiješnija radijska borba u Istri s ovima otvara bogatu ljetnu sezonu u kojoj će se u eteru izmjenjivati kao i inače, samo najbolji aktualni hitovi, uz poseban naglasak na ljetne ritmove, te praćenje svih događanja koja slijede. Tako će se tu naći ulaznice za brojne velike festivale poput Outlooka, Dimensionsa, Sea star festivala, ali i brojnih lokalnih događanja koje ekipa već godinama prati i podupire. U ljetnoj sezoni bit će mnogo terenskog rada i javljanja uživo sa najboljih festivalskih lokacija diljem Istre i Rijeke. Ekipa poručuje: „Zadržat ćemo poziciju najbolje subotnjeg showa u Istri.“ Slušajte Showtime svake subote od 19 do 21 uz voditelje: Mihaela Ilića, Stefana Juričića, Luku Pavlinovića i Maria Frankovića.

Bitka Loših viceva ponovno obara s nogu.

Bitka loših viceva - drugo izdanje