Novosti

11.06.2018

Svjetsko nogometno prvenstvo na Radio Labinu uz vijesti i velike nagrade

Sjvetsko nogometno prvenstvo u Rusiji počinje u četvrtak 14. lipnja. Najočekivaniji događaj godine pratit će više od miljardu ljudi diljem svijeta i stotine tisuća gledatelja koji će svoju najdražu momčad popratiti uživo na utakmicama u Rusiji. Od 14. lipnja do 15. srpnja 32 momčadi iz cijelog svijeta borit će se za titulu svjetskog nogometnog prvaka.

Radio Labin će ovo svjetsko prvenstvo popratiti kao nikad do sad. Svaka utakmica i svaki trenutak Svjetskog nogometnog prvenstva posebno će biti praćena u eteru Radio Labina, a najsvježije informacije o igračima, treneru, rezultatima i ostalim detaljima pratit ćemo i objavljivati iz minute u minutu. Svakog dana u 10:45, te u 15:15 pripremamo kratke sportske vijesti sa najnovijim informacijama, detaljima, zanimljivostima, rezultatima utakmica i najavama susreta koje slijede.

Svjetsko nogometno prvenstvo

Za svaku utakmicu Hrvatske reprezentacije spremili smo bogate nagrade. Dijelit će se gajbe piva, navijački paketi, porcije čevapa, jumbo pizze i još mnogo nagrada za najbolje uživanje u nogometu. 

Radio Labin je pokrenuo i „Vatreni HIT“ svakog tjedna frekvencijama Radio Labina u predviđenim terminima orit će se najbolje navijačke pjesme u suradnji s našim partnerima i sponzorima.

Budite i vi s nama i zajedno bodrimo Vatrene na putu do naslova prvaka!