Lokalne vijesti

02.12.2018

Prosinac na Radio Labinu - svakog dana osvojite bogate nagrade!

Radio Labin kreće u još jedan ludi prosinac i svakog dana priređuje poseban prosinački program obogaćen nagradnim igrama, javljanjima uživo s najvećih blagdanskih manifestacija i svirkama uživo u studiju. Svakog radnog dana u 14:30 imate priliku osvojiti bogate nagrade u Punom eteru darova! U suradnji s našim klijentima osigurali smo vrijedne poklone, a na vama je samo da čekate 14:30 i zovete nas na 856 510.

Radio Labin će i ove godine birati najdogađaj 2018. godine, a od svih glasača netko će otputovati izvan Hrvatske potpuno besplatno! Događaja je bilo puno, a uskoro ćete moći saznati i o kojima se radi.

Svaki segment programa bit će obogaćen uz poseban blagdanski šarm. Tako će Radio Labin u suradnji s Gradom Labinom i Udruženjem obrtnika Labin organizirati tradicionalnu Blagdansku marendu u petak 21. prosinca ujutro, uz hranu po promotivnim cijenama i veseli zabavni program.

Prosinac ćemo zaključiti uz tradicionalni najveći radijski doček Nove godine u Istri uz brojne nagrade, goste, zabavu i najbolju radijsku ekipu u našem studiju.

Budite s nama svakog dana i pratite nas na 4 frekvencije, internetskom streamu, ali i na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter) i provedite najhladnije dane uz najtopliju ekipu vašeg radija - Radio Labina.