Novosti

 

 

03.12.2018

TUI Family Life Bellevue Resort osvojio čak četiri medalje na TUI Family Life konferenciji u Turskoj

Na godišnjoj konferenciji TUI Family Life ove godine održanoj u Turskoj, TUI Family Life Bellevue Resort 4* Valamar Riviere, ponovno je osvojio brojne nagrade. TUI Family Life Bellevue Resort 4* u Rapcu, drugu je godinu zaredom osvojio zlato za najbolji Wi-Fi među svim TUI Family Life hotelima u svijetu, dok je u kategorijama 'Room Condition' koje se odnosi na opće stanje interijera i kvalitete same hotelske sobe te kategoriji implementacije koncepta TUI Family Life, osvojio srebrna priznanja. Brončanu nagradu odnio je upravo za besprijekornu čistoću hotelskih soba.

“Izuzetno smo ponosni što smo osvojili čak četiri nagrade na ovogodišnjoj TUI Family Life konferenciji uz svjetsku konkurenciju, a zahvaljujući upravo našim gostima. U Valamaru je gost na prvom mjestu, a ovo priznanje to svakako i potvrđuje te nas potiče da i dalje razvijamo izvrsnost naše usluge i da gostima pružamo nezaboravno iskustvo boravka u našim destinacijama”, izjavila je Patricia Golja, direktorica TUI Family Life Bellevue Resorta 4* u Rapcu.

TUI Family Life Bellevue Resort 4*, uz Valamar Collection Girandella Resort 4*/5* najveća je investicija u hrvatskom turizmu, a u prvoj godini poslovanja ostvarila je sjajne rezultate u cjelokupnom razvoju turizma u Hrvatskoj.