Lokalne vijesti

20.02.2019

Prijavite se na besplatnu edukaciju o digitalnom marketingu

Grad Labin poziva sve zainteresirane na jednodnevnu edukaciju na temu „Digitalni marketing“, a koja će se održati u srijedu, 27. veljače 2019. godine u Polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin, Rudarska 1/A, Labin. Edukacija će trajati od 09.00 do 16.00 sati.

Cilj edukativne radionice je polaznicima omogućiti uvid u digitalni marketing na jednostavan i primjenjiv način, s naglaskom na Google Ads, Facebook i Instagram sadržaj; Facebook i Instagram oglašavanje.

Radionica je namijenjena pojedincima koji se žele uključiti u svijet digitalnog marketinga, istraživanja tržišta i konkurencije, te izrade i oblikovanja sadržaja, ali i onima koji su već jednim dijelom operativno uključeni u navedeno, te svoja znanja žele proširiti. Radionicu će voditi Siniša Begović, autor više desetaka stručnih članaka te urednik i koautor knjiga o e-poslovanju. Certificirani je Google AdWords profesionalac, Adobe Web Site designer, te e-business i e-commerce CEC™ konzultant.

Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Svi zainteresirani mogu potvrditi svoj dolazak najkasnije do utorka 26. veljače 2019. na sljedećoj email adresi: patricija.terkovic@labin.hr.