Lokalne vijesti

14.07.2019

Održan četvrti memorijalni turnir ''Mateo Vuletić Vule''

Sinoć je novom SRC Tupljak održan četvrti memorijalni turnir „Mateo Vuletić Vule“ u spomen na prerano preminulog sina, brata, prijatelja, kolegu i susjeda. 

Na turniru su sudjelovale četiri momčadi: Tupljak, Potpićan, tvrtka Teletim za koju je radio i Klub istarskih studenata Rijeka čiji je bio član. U sklopu turnira revijalnu utakmicu odigrali su i najmlađi nogometaši Tupljaka i bliže okolice.

Pobjednici turnira bili su Potpićanci koji su upisali tri pobjede, dok su „srebro“ odnijeli momci iz Kluba istarskih studenata Rijeka. Tupljak je bio treći, a Teletim četvrti. Prije sportskog dijela, veliki broj sudionika i prijatelja položio je vijence na Mateov grob.

„Sve je manje suza, ali uspomena ne blijedi i ovaj je turnir upravo podsjetnik na to koliko nas je svih povezao i koliko nas je znao razveseliti. O njemu najviše govori to da smo veliki broj ljudi u proteklih dva tjedna zamolili za uslugu u organizaciji turnira, a da su nam svi bespogovorno izašli u susret, znajući za koga to radimo“, poručili su na kraju organizatori turnira koji se zahvaljuju Općini Pićan, tvrtki Teletim, CB Enigmi i Mesnici Moral.