Scena

23.08.2019

Posljednji koncert Rabac Open Aira uz The Stonese - javljamo se uživo iz The Beat Beach Cluba!

Povodom zadnjeg velikog koncerta ovogodišnjeg izdanja Rabac Open Aira, prilika da svojom svirkom “zapale” publiku pripala je Rolling Stones tribute bendu iz Ujedinjenog Kraljevstva - „The Stonesima“.

"The Stones" nastoji vjerno, precizno i ​​uz puno truda izvoditi glazbu najvećeg svjetskog rock and roll benda. Vodeći se energijom i karizmom samih The Rolling Stonesa, "The Stones" odaju počast zvuku i izgledu originalnog benda koristeći pritom autentične starinske instrumente i kostime. Uz to što imaju nasličnijeg Mick Jaggera na sceni, grupa također posvećuje veliku pažnju zvuku i osjećaju glazbe, izvodeći ju s istom točnošću i strasti kao u originalu.

Od osnivanja 2007. godine, koncerti tribute benda „The Stones“ prerasli su u jedinstveno iskustvo slavljenja rock glazbe, kojemu je do sad prisustvovalo tisuće ljudi kroz njihove turneje po Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Njemačkoj, Španjolskoj i drugim zemljama Europe, ali i šire.

Budite dio ove glazbene poslastice ovog petka i zajedno s nama ispratite još jedan Rabac Open Air Festival! Koncert u The Beat Beach Clubu počinje u 21 sat, a ulaz je besplatan! Prije koncerta uživo se javljamo iz Rapca.