Scena

02.09.2019

Osvoji ulaznicu za Outlook festival!

Prvi tjedan rujna u Puli obilježit će najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture, 12. Outlook festival, koji će se održati od 5. do 9. rujna na tvrđavi, a tradicionalno će biti otvoren koncertom u pulskoj Areni 4. rujna. Kako bi dugo ostao u sjećanju, spektakl će uveličati Mala & The Outlook Orchestra. Malu, kao jednog od najbitnijih autora u modernoj bass glazbi, čija kreativnosti i utjecaj ne jenjavaju niti nakon 20 godina na sceni, pratit će The Outlook Orchestra ritam sekcija, a svojim nastupima pridružit će im se i legenda drum’n’bassa Andy C, reper Loyle Carner, Shy FX i njegov Ragamuffin Soundsystem, miljenici festivalske publike Gentleman’s Dub Club te zvijezda u usponu Flohio. 

Nakon toga festival seli na čarobnu tvrđavu Punta Christo gdje će se u četiri dana izmijeniti preko 300 bass glazbenika iz cijelog svijeta. Chase & Status, Bugzy Malone, Goldie, Kabaka Pyramid, Flava D, DJ Zinc, My Nu Leng, Dread MC, Grooverider, LTJ Bukem, Calibre, Randall, dBridge, Egoless, Filip Motovunski, Kali Fat Dub, Billain, Digitron te Dr.Obi & Anja G. samo su neki od njih.

Ulaznice za koncerte otvorenja, kao i za festivale, po cijenama za posjetitelje iz Hrvatske i regije mogu se naći u Entrio sistemu, i na svim Entrio prodajnim mjestima.

Ako želite doživjeti posljednji Outlook na tvrđavi, igrajte se s nama danas u 15:45. Nazovite nas na 856 510. Dijelimo vam jednu festivalsku ulaznicu vrijednosti 600 kuna!