Scena

05.09.2019

Spektakularno zatvaranje ljetne sezone Adria Eventsa uz Željka Joksimovića

Još jedno glazbeno ljeto na jugu Istre je uskoro iza nas! U organizaciji Adria Eventsa održan je velik broj glazbenih manifestacija među kojima je i ove godine najveći i najznačajniji bio 5. Adria Summer Festival, koji je i ove godine premašio očekivanja i donio vrhunsku zabavu na medulinsku pozornicu.

Međutim, kraj je blizu, ali nije još gotovo! Nakon ljetne američke turneje, megapopularni Željko Joksimović stiže u Istru, na medulinsku Rivu! Bit će ovo treća sreća u organizaciji Adria Eventsa obzirom na prethodno odgođen koncert koji je bio zakazan za 27. 7. ove godine, te prerano okončan koncert u sklopu Adria Summer Festivala u srpnju 2018. U oba navedena slučaja presudile su vremenske (ne)prilike, a za nastup u subotu, 14. 9. organizatori su osigurali šator u slučaju lošeg vremena i doskočili ćudljivom rujanskom vremenu.

Zbog dodatnih troškova oko ponovne organizacije i infrastrukture ulaz će se naplaćivati po simboličnoj cijeni od 30,00 kn na dan koncerta. Ali će zato publiku dočekati izuzetno bogati glazbeni program, pa će tako uz zvijezdu večeri, Željka Joksimovića, nešto prije na istoj pozornici nastupiti i publiku zagrijati jedinstveni Alen Vitasović. Svojim prepoznatljivim istrijanskim stihovima i melodijama, dobro poznatim skladbama, ali i novijim uspješnicama Alen će uvesti publiku u ovu koncertnu noć. Dodatno pojačanje stiže i iz redova Jakov Live Showa i DJ Drx-a, od kojih će svaki na svoj način doprinijeti dobrom provodu, Jakov uz svoj prepoznatljiv nastup na gitari, a DJ Drx uz nešto življe glazbene ritmove.

O glavnom izvođaču večeri ne treba trošiti previše riječi. Predane godine rada lansirale su Željka Joksimovića u sam vrh regionalne pop glazbe, a pjesme poput „Milimetar“, „Ljubavi“, „Lane moje“, „Supermen“ i „Žena za sva vremena“ našle su svoj put do vjerne publike koja ovog izvođača prati na uvijek odlično posjećenim koncertima. 

Organizatori najavljuju odličnu zabavu za kraj ljetne sezone i višesatni niz glazbenih iznenađenja do ranojutarnjih sati stoga vas pozivaju da dođete u subotu 14. 9. na medulinsku Rivu poli Malina da zajedno ispratite ljeto u Medulinu i glazbene manifestacije pod vedrim nebom.