Scena

16.09.2019

Beta Sudar i Roko Vušković osvajaju top liste: U utorak LIVE u eteru Radio Labina

„Oduševljeni smo i zahvalni svim glazbenim urednicima što pjesmu puštaju i omogućuju da ju čuje i zavoli publika iz svih dijelova Hrvatske. Dobivamo puno poruka i mailova, reakcije ljudi su fenomenalne, javljaju nam da se pronalaze u stihovima, jedna ih je djevojka čak uokvirila i darovala svom zaručniku prije vjenčanja.“ – mladi, zgodni i megatalentirani glazabenici Beta Sudar i Roko Vušković ne kriju veselje zbog uspjeha njihove zajedničke pjesme „Ima boljih“ koja je u samo tjedan dana od objave dospjela na sve nacionalne top liste najslušanijih singlova - Hr top 40Hrvatske diskografske udruge, Glazbeni top 20 HDS Zampa te CMC Top 40.

Osim životnog teksta i pamtljive melodije renomiranog autora i producenta Predraga Martinjaka s kojim oboje surađuju, za uspjeh pjesme zaslužan je i spoj njihovih dojmljivih vokala te mladenačka pozitivna energija kojom zrače. Nije onda čudno daih često pitajukrije li se iza njihovog glazbenog i ljubavni spoj, ali na takve upite samo uz smješak odgovaraju da ih veže isključivo veliko prijateljstvo koje se dodatno produbilo na zajedničkim putovanjima na kojima promoviraju pjesmu sa željom da dopre do što više ljudi. Oboje su koncentrirani isključivo na glazbu jer žele ostaviti trag nasceni kvalitetnim pjesmama.

Ako još niste, poslušajte ovaj duet koji je pravo osvježenje na domaćoj estradi, a pjesmu prati predivan videospot sniman na fascinantnom Cowboy Ranchu nadomak Zagreba.

Beta Sudar

Roko Vušković