Lokalne vijesti

19.09.2019

Predajte zahtjev za dodjelu stalnog veza u Trgetu!

Lučka uprava Rabac obavještava sve korisnike vezova u Trgetu, da će 23. 9. 2019. započeti radovi na izgradnji komunalnih vezova u luci Trget. Mole se svi korisnici vezova da privremeno pomaknu svoja plovila, kako bi se moglo pristupiti izgradnji.

Također, pozivaju se svi dosadašnji korisnici vezova da se jave s potrebnom dokumentacijom sukladno Pravilniku o kriterijima za dodjelu stalnog veza u komunalnom dijelu luka Lučke uprave Rabac u luci otvorenoj za javni promet Trget, radi ostvarivanja prava na vez.

Potrebni dokumenti:

ispunjen Zahtjev za vez u komunalnom dijelu luke
kopija knjižice plovila
potvrda o prebivalištu
kopija povlastice za ribare (ako postoji) ili kopija obrtnice (za gospodarske djelatnosti)
Navedeno dokumente dostaviti poštom ili osobno, u prostore Lučke uprave na Trgetu do 4. 10. 2019., radnim danom od 12 do 18, subotom od 10 do 13 sati.

U slučaju da je ustanovljeno dugovanje prema Lučkoj upravi Rabac, zahtjev ce biti odbijen. Pravo na vez u luci Trget imaju isključivo dosadašnji korisnici vezova, a zahtjevi vlasnika čija su plovila vezana u drugim lukama, nece biti razmatrani.

Cijena veza za plovila ispod 8 m dušine bit će 160,00 kn/m godišnje, a za plovila dužine 8 m i više, 180,00 kn/m godišnje.