Scena

02.10.2019

Celine Dion - ekskluzivna pretprodaja ulaznica samo za Diners korisnike

Jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih zvijezda u povijesti pop glazbe, Celine Dion, 5. lipnja 2020. godine dolazi u Arenu Zagreb! Zagrebački koncert, u organizaciji Star produkcije, dio je velike svjetske turneje na kojoj će promovirati svoje najnovije studijsko izdanje (“Courage”), a koja je započela 18. rujna u Quebecu.

COURAGE WORLD TOUR uključivat će više od 100 gradova diljem svijeta, a za produkciju na najvećoj svjetskoj razini, uz Star produkciju, zadužen će biti i Concerts West / AEG Presents. Europski dio turneje započet će 21. svibnja 2020. godine u Pragu u Češkoj, a osim brojnih gradova u Velikoj Britaniji i Njemačkoj, ova velika glazbena diva posjetit će i razveseliti svoje obožavatelje u Belgiji, Švicarskoj, Nizozemskoj, Austriji, Francuskoj, Italiji, Finskoj, Švedskoj, Finskoj, Danskoj, ali i po prvi puta one u Hrvatskoj te na Malti i Cipru.

Prošli tjedan Celine Dion objavila je tri nove pjesme sa svog dugoočekivanog albuma pod nazivom Courage, koji će diljem svijeta biti dostupan od 15. studenog 2019. “Imperfections,” “Lying Down,” and “Courage” predstavljaju nov i uzbudljiv pravac za Celine.

Celine Dion jedna je od najpriznatijih, najcjenjenijih i najuspješnijih izvođača u povijesti pop glazbe. Do 18. godine osvojila je brojne nagrade, dominirala je na top ljestvicama 1990-ih, a prodala je gotovo 250 milijuna albuma tijekom 35-godišnje karijere. Dobitnica je pet Grammyja, dvije nagrade Akademije, sedam Američkih glazbenih nagrada, 20 Juno nagrada (Kanada) i nevjerojatnih 40 nagrada Félix (Quebec).

Osvajanjem nagrade “Diamond Award” 2004. godine potvrđen joj je status najprodavanije umjetnice svih vremena, a 2016. godine Billboard Music Awards dodijelio joj je nagradu za životno djelo. Bila je i na vrhu US Dance Club ljestvica u srpnju 2018. s remiksom singla “Ashes” iz filma Deadpool 2. U lipnju 2018. Celine je uzela dvomjesečnu stanku od nastupa u Ceasers Palaceu u Las Vegasu, kako bi se uputila na svoju rasprodanu turneju CELINE DION LIVE 2018, na kojoj je održala ukupno 22 koncerta u 12 gradova u Aziji, Australiji i Novom Zelandu. Poslije dugih 16 godina, 8. lipnja 2019., Celine Dion završila je s nastupima u Las Vegasu.

Glazbeni spektakl ove velike glazbene dive koncert je koji se mora doživjeti!

POVODOM 50. OBLJETNICE DINERS CLUBA U HRVATSKOJ, ERSTE CARD CLUB DONOSI EKSKLUZIVNU POGODNOST ZA SVOJE ČLANOVE

Erste Card Club, kompanija koja izdaje karticu s najdužom tradicijom na hrvatskom tržištu, uključila se u organizaciju zagrebačkog koncerta glazbene dive Celine Dion te je za korisnike Diners Club kartica pripremila ekskluzivnu pogodnost.

Korisnici Diners Club kartica ulaznice za koncert Celine Dion 5. lipnja 2020. u zagrebačkoj Areni, ekskluzivno mogu osigurati već od srijede, 2. listopada 2019., dok redovna prodaja počinje 4. listopada na www.eventim.hr.