Scena

08.10.2019

Potvrđeno - Outlook i Dimensions sele na jug

Nakon nezaboravnog desetljeća provedenog na nevjerojatnoj Tvrđavi Punta Christo pokraj Pule, Dimensions Festival i Outlook Festival plove prema jugu, u središnju Dalmaciju. Periodi održavanja festivala također su se promijenili i to za sam vrhunac ljetne sezone, od kraja srpnja do sredine kolovoza. Prva imena koja će nastupiti bit će objavljena uskoro, kao i početak prodaje prvih regionalnih ulaznica tzv. ranograbilica.

Festivali će se odvijati na tri lokacije: na zadivljujućoj Tvrđavi svetog Mihovila, izgrađenoj na litici iznad središta grada Šibenika, zatim, u prekrasnoj uvali The Garden Resorta u Tisnom te na otvorenoj terasi diskoteke Barbarella, gdje će nezaboravne cjelonoćne zabave biti pogonjene moćnim Sinai Sound Systemom.

Za Outlook festival je također otkrivena i promjena u nazivu i konceptu. Outlook Origins novo je ime koje obećava povratak izvornim korijenima i temeljima na kojima je izgrađeno najveće svjetsko slavlje sound system kulture.

Outlook Origins će se događati od 30. srpnja do 4. kolovoza, dok će Dimensions uslijediti nakon toga, od 13. do 18. kolovoza.

Oba događaja pokrenula su nova, uzbudljiva poglavlja u svojim pričama, koja će se iduće godine odigrati u izrazito intimnom okruženju.