Scena

21.10.2019

'Milion' najavljuje novo poglavlje u životu Ivana Zaka!

Tisuće prodanih albuma, rasprodani koncerti i brojna priznanja, tek su jedan mali dio dosadašnjeg uspjeha Ivana Zaka. Svima dobro poznato i priznato ime na našoj estradi, ima novih 'milion' razloga za zadovoljstvo. Upravo je 'Milion' naslov Ivanovog nove pjesme i video spota, koji će zasigurno oduševiti sve obožavatelje. Navikli na vrhunsku produkciju, kada su u pitanju pjesme i spotovi, ovoga puta otišao je korak dalje. Po prvi puta njegove stvari izlaze pod vlastitom etiketom IZ Produkcija i IZ Videos.

Da je ovo pjesma drugačija od svega što je do sada radio, uvjerit ćete se slušanjem prvih taktova, "Tražim uvijek nešto novo u studiju. Naročito u današnje vrijeme kad se glazba mijenja kao i sve drugo. Tražim nove beatove i melodiju i upravo je tako nastao 'Milion'. Nadam se da će vam se svidjeti, kao što je oduševila i mene, dok sam je stvarao.'', istaknuo je ovom prigodom Zak.

'Milion' najavljuje novo kreativno poglavlje u glazbenom životu Ivana Zaka. Kao i svaki puta do sada kada su u pitanju video izdanja, publika je imala prilike vidjeti ono najbolje od Ivana i njegove vrijedne ekipe. To najbolje ni ovoga puta nije izostalo, pa se za potrebe snimanja 'Miliona', 'potegnulo' do Zadra, Paga i Brača.