Scena

12.11.2019

Last Christmas je najgledaniji film proteklog vikenda

Najromantičniji film godine zavladao je hrvatskim kinima. U proteklom vikendu Last Christmas je bio najgledaniji film. Očigledno da u ovo predblagdansko doba publika želi romantiče i tople priče.

Romantična komedija u kojoj glavne uloge imaju Emilia Clarke, Henry Golding i Emma Thompson, inspirirana je glazbom Georgea Michaela i jednom od najpoznatijih božićnih pjesama ikada. Last Christmas je baš ono što očekujemo od romantičnog blagdanskog filma. Prati priču Kate (Emilia Clarke) koju cijelog života sreća nimalo ne služi. U početku priče ona traži posao pjevačice i luta Londonom paralelno radeći kao vilenjak u trgovini s božićnim predmetima. No, sve se mijenja kad upozna Toma (Henry Golding) koji ruši sve njene barijere i u kojeg se polako zaljubljuje.

Last Christmas kao podlogu ima bezvremenske hitove legendarnog pjevača Georgea Michaela (preko 115 milijuna prodanih albuma i nositelja 10 pozicija broj 1 top singlova), uključujući i pjesmu Last Christmas. U filmu možete po prvu puta čuti i nikada objavljivane pjesme Georgea, uključujući i This Is How (We Want You To Get High).