Lokalne vijesti

19.11.2019

U sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti predstava ''Droga-reci drogi ne''

U sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti Labin Zdravi grad u suradnji s Osnovnom školom Matije Vlačića organizira večeras predstavu za učenike 8.razreda „Droga-reci drogi ne“ kazališta THE/ARTO redatelja Zijaha A. Sokolovića. THE/ARTO projekt je u svoj program uključio, na neposredan i zanimljiv način, društveni problem drogu. Na direktan način, u živoj i duhovitoj komunikaciji, kroz koreografiju, u stotinu kratkih glumačkih etida, ova predstava ih informira i uči! Predstava će se odigrati u 18 sati u holu Osnovne škole Matije Vlačića.

No, zbog štrajka prosvjetnih radnika odgađaju se aktivnosti planirane za sutra i prekosutra. Sutra se u Srednjoj školi Mate Blažine neće održati predstava „Droga – reci drogi ne“ namijenjena učenicima 8.razreda Osnovne škole Ivo Lola Ribar i 1.razreda Srednje škole Mate Blažine.

Također se odgađa, za četvrtak najavljeno predavanje dr.Slavka Sakomana koji je o problemima ovisnosti trebao govoriti na tribini za članove Vijeća učenika dviju labinskih osnovnih i srednje škole, a u popodnevnim satima roditeljima i zainteresiranoj javnosti.