Scena

06.12.2019

Neda Ukraden prava je Bomba!

Glazbena diva Neda Ukraden, poznata je po tome kako rijetko miruje, već uvijek vrijedno radi na novim pjesmama, a koncertni raspored puniji je no ikada.

'Bomba', je naziv pjesme, koju je jedva čekala podijeliti sa svojom vjernom publikom, a omiljenu ćemo glazbenicu imati prilike vidjeti u potpuno novome izdanju. Za potrebe snimanja spota, Neda se transformirala u bajkericu, koja je malo koga ostavila ravnodušnim. Iza ove priče stoji provjerena autorska ekipa, predvođena Dušanom Bačićem, koji potpisuje glazbu i tekst, dok je aranžman djelo Dejana Nikolića.

'Pjesmu 'Bomba', napravio je moj dugogodišnji suradnik Dušan Bačić, u jednom novom, atraktivnom aranžmanu, kao i produkciji.

Upravo u takvom izdanju željeli smo i video spot, u režiji Daria Radusina. Iako je pjesma bombastičnog naziva, tema je zapravo opet ljubavna, tj., prevara i kako je preboljeti. Ono što je zanimljivo u spotu je sjajni motor Harley Davidson u vlasništvu Riane Petanjek, strastvene bajkerice iz Krapine, koja je ujedno sestra mojega bubnjara Mateja. Spot smo snimali u Zagrebu, a atmosfera je bila zaista odlična.

Vjerujem kako će publika uživati u ovoj nadasve bombastičnoj glazbenoj poslastici!', istaknula je Neda.

Ovih dana, Neda će tako predstaviti tri nove pjesme sa pripadajućim video izdanjima. Uz spomenutu 'Bombu', tu su i pjesme 'Nije pošteno' i '3,2,1,0', koje će tek ugledati svjetlo dana.

Sama Neda kazala je kako su sve tri pjesme različite, zanimljive, drugačijeg aranžmana i produkcije, pa je tako planirala za generacijski drugačiju publiku, napraviti ove glazbene poslastice.

'Ovaj poduhvat koji me jako angažirao, kako vremenski, tako i emotivno, dogodio se zapravo neplanirano. Kako sam dobila nekoliko lijepih pjesama, različitih autora, neke su me se zaista jako dojmile i poželjela sam publiku obradovati sa navedenim pjesmama.', poručila je Neda.