Scena

27.12.2019

Azra tribute Azrmani i pulska Dogma za kraj godine u Rocku

Ovog vikenda očekuju nas dva koncerta u labinskom Rock Caffe-u. Za sam kraj godine nastupit će labinski Azra cover bend Azrmani te pulska Dogma.

U petak 27. 12. nastupa labinski tribute band Azrmani, koji sviraju repertoar legendarne Azre, a specifični su po tome da su gotovo svi članovi benda u bliskom rodu. Bend se okupio prije nekoliko godina iz puke zabave, da bi nakon par nastupa i dolaska novog bubnjara odlučili konkretnije uvježbati i proširiti repertoar. Nakon toga zaredali su nastupi i sada možemo reći da su postali respektabilni Azra tribute. Već su nekoliko puta nastupali u labinskom Rocku i publika ih naprosto obožava.

Pulska grupa Dogma nastupit će u subotu 28. 12., a na svom nastupu će uz svoje već poznate pjesme promovirati novi album. Njihov novi, peti po redu studijski album zove se „Nemir“ a donosi nam 11 novih pjesama.

Kako su ovo prvi koncerti nakon tragedije koja je zadesila naš mali lokal, ali i čitav grad i njegovu scenu, glazbenici Dogme i Azrmana su odlučili svoj honorar ustupiti familiji našeg sugrađana Pipija. Isto tako kutija u kojoj se skuplja novac bit će na šanku Rock Caffea do kraja vikenda.