Novosti

18.02.2020

Bogat program tijekom veljače u trgovačkom centru Max City se nastavlja

Počinjemo s Max Petkom, nastavljamo s maskenbalom, a šećer na kraju tjedna s karnevalskim fritulama

Ne propustite treći petak u mjesecu posjetiti Max City kada se tradicionalno održava Max Petak. Ovoga petka, 21. veljače radno vrijeme centra bit će produljeno do 22 sata, a više detalja o pogodnostima i popustima potražite na službenim mrežnim stranicama na https://maxcity.hr/discount/max-petak-21-veljace-2020/

No osim Max Petka, tu su i ostali bogati programi koji će ovoga vikenda biti posvećeni karnevalskom ozračju veljače. U petak, 21. veljače maškaranom programu za djecu mogu se zapravo uključiti svi koji vole maškare i zabavu pod maskama. Od 17.30 do 19.30 sati održat će se razne zabavne igre (Pogodi tko se krije ispod maske, Karnevalski memory….), zatim kreativno ukrašavanje maski (sve izrađeno ostaje djeci kao poklon), karnevalski frizerski salon, šareni noktići za djecu i fotografiranje s karnevalskim foto-okvirom. Pred kraj maskiranog programa u petak održat će se mimohod maski. Cijeli program nadzirat će Pust s “optuženičke klupe”, a svatko mu dijete može prigovoriti za one manje dobre dane iz protekle godine.

U nedjelju, 23. veljače ne propustite slatke karnevalske fritulice koje će od 11 do 13 sati pripremati poznata food blogerica i influencerica Tamara Ivančić, poznatija kao Ave Dulcis. Ona će postati glavna chefica Maxijeve karnevalske kuhinje, a uz Tamarinu pomoć moći ćete naučiti kako pripremiti i ukrasiti poznate fritule Tamarine none Antonije.
Za dodatni dašak tradicije pobrinut će se KUD Mate Balote, podružnica Loborika, koji će izvesti prigodan folklorni program.

Više informacija o programima i novitetima potražite na službenim mrežnim stranicama najvećeg istarskog trgovačkog centra: www.maxcity.hr.