Lokalne vijesti

 

 

28.02.2020

Rukometaši Rudan Labina u nedjelju igraju protiv Hrvatskog Dragovoljca

Rukometni klub Rudan Labin u nedjelju u 14.kolu Prve Hrvatske rukometne lige Jug na domaćem parketu dočekuje Rukometni klub Hrvatski Dragovoljac. U prvom djelu sezone, na gostovanju u Omišu kovari su poraženi rezultatom 28-25. Hrvatski Dragovoljac se  trenutno nalazi na 7. mjestu s 13 osvojenih bodova dok su labinski rukometaši na 9. mjestu s 10 osvojenih bodova. Utakmica se u Sportskom centru Franko Mileta igra s početkom u 20 sati.  

Drugoj momčadi  kovara sutra  u 14. kolu 3. HRL Zapad u goste dolazi prva momčad lige RK Novigrad koji je u dosadašnjem djelu sakupio 23 boda, jednako kao i drugoplasirana momčad RK Gospić. Kovari se trenutno nalaze na 10. mjestu s 7 osvojenih bodova. Utakmica počinje u 12 sati. Dječaci A ovog vikenda igraju 9. kolo 1. HRLDA Zapad, koje je na rasporedu u subotu te 6. kolo Županijske rukometne lige koje je na rasporedu u nedjelju. 
 
U sklopu 9. kola državne lige kovari putuju u Crikvenicu gdje ih očekuju dvije utakmice, protiv domaćina Mornar Crikvenice te protiv Opatije. U nedjelju se 6. kolo Županijske rukometne lige igra u Labinu. Prvu utakmicu u 9 sati u Sportskom centru Franko Mileta igraju Rudan Labin i Buzet, sat vremena kasnije utakmica je Rovinja i 28.Aprila, u 11 sati sastaju se 18.April i Rudan Labin, a posljednju utakmicu u 12 sati igraju Buzet i Rovinj.