Lokalne vijesti

16.03.2020

Grad Labin otvorio telefonsku liniju za informacije o radu gradske uprave i mjerama zaštite protiv koronavirusa

U skladu sa svim do sada poduzetim preventivnim mjerama koje je Grad Labin poduzeo u cilju sprječavanja daljnjeg širenja koronavirusa, a u cilju zaštite svih naših sugrađana, od danas se uspostavlja i telefonska linija na koju građani mogu dobiti sve pravovaljane informacije o radu upravnih odjela gradske uprave, o načinu dostave upita, primanja informacija iz djelokruga rada gradske uprave te o aktivnostima Grada Labina i preventivnim mjerama radi suzbijana širenja COVID -19 virusa.

Broj telefona je 052/866-817, a sve informacije mogu se dobiti svakog radnog dana od 08,00 do 16,00 sati, dok se izvan radnog vremena svi upiti zaprimaju na ured.grada@labin.hr.

Podsjećamo, Grad Labin donio je niz mjera sukladno preporukama Nacionalnog i Županijskog stožera civilne zaštite, a sve u cilju prevencije širenja korona virusa, a koje možete pratiti OVDJE.

Ujedno napominjemo da zbog povećanog interesa javnosti i medija, Ministarstvo zdravstva i Hrvatski zavod za javno zdravstvo svakoga će dana u 15,00 sati na svojim mrežnim stranicama objaviti najnovija saznanja u vezi koronavirusa.

Informacije o koronavirusu, mjerama prevencije na županijskoj i nacionalnoj razini kao i sva nova priopćenja vezana za isto upućujemo vas da pratite na web-stranicama Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije