Novosti

Villas Holiday

25.05.2020

Nevjerojatno: Besplatno Korona pivo za svaki urarski servis iznad 50 kn

Dalfa satovi iz Labina spremili su nove velike akcije i posebne pogodnosti, ali i donose novitete u ponudi. Jedina preostala urarska radnja u Labinu pobrinula se za novosti i akcije u svom asortimanu. Ako ste mislili da se u naslovu šalimo, pogriješili ste! Totalno drugačiji od drugih - Dalfa satovi stvarno dijele bocu pive za sve usluge iznad 50 kn. Dakle, prvih 20 kupaca koji potroše 50 kn u urarskom servisu Dalfa, na poklon dobivaju bocu Korona piva potpuno besplatno. Akcija počinje od ponedjeljka 25. svibnja. Sve što trebate je: doći u radnju, potrošiti minimalno 50 kn, i reći ključnu riječ “Dalfa časti koronom!” i pivo je vaše!


Dalfa satovi

Ako trebate zamijeniti baterije na satu, slušnom aparatu, ključu od auta ili vam trebaju sitni elektronski popravci, Dalfa satovi brine za vas. Novost u ponudi Dalfa satova je i kemijsko čišćenje narukvica i remena satova. Neka vaše narukvice i remeni ponovno zablistaju.
 
U ponudi je i veliki asortiman muških i ženskih satova renomiranih marki, dimenzija i boja dobavljivih po narudzbi. Nazovite Dalfa satove na 098 1953 751 za više informacija ili posjetite facebook stranicu.
 
Dalfa satovi Korona pivo