Lokalne vijesti

Villas Holiday

28.05.2020

I dalje se dijele Korona pive: Zbog velike potražnje, nastavlja se akcija u Dalfa Satovima

Početkom tjedna urarska radnja Dalfa satovi pokrenula je akciju u kojoj svima koji obave servis veći od 50 kn dijeli bocu Korona piva. Nakon samo par sati, kompletna zaliha Korona piva je podijeljena, a sada se akcija nastavlja dalje! Ovaj put požurite po svoje korona pivo. Ponesite 1,2 ili 3 sata ili više u Dalfa satove, dok čekate servis, popijte besplatnu Korona pivicu i vaši su satovi spremni. Ne čekajte previše jer zalihe su ograničene. Zapamtite, ključna riječ je “Dalfa dijeli koronu”.

Dalfa satovi

Nemojte zaboraviti na novu uslugu Dalfa satova – kemijsko čišćenje svih metalnih narukvica, satova i remena, pogodno i za najtvrdokornije mrlje i onečišćenja. Dalfa se bavi i sitnim elektroničkim popravcima, kao i zamjenom baterija na slušnim aparatima, ključevima.

Ponesite sa sobom sve satove, bez obzira bili oni ručni, zidni, budilice ili možda stari veliki satovi, Dalfa popravlja sve. U ponudi je i veliki asortiman muških i ženskih satova renomiranih marki, dimenzija i boja dobavljivih po narudzbi. Nazovite Dalfa satove na 098 1953 751 za više informacija ili posjetite facebook stranicu.

Dalfa satovi