Novosti

01.06.2020

Radio Labin ''najlajkaniji'' labinski medij!

Radio Labin najlajkaniji je labinski medij na društvenim mrežama. Ponosni smo da smo danas stigli do peteroznamenkaste brojke lajkova na našoj Facebook stranici, odnosno 10 000!

Prije 15-ak godina bili smo jedna od prvih radijskih postaja u Hrvatskoj koja je pokrenula internetsku stranicu, a s njom i stream, čime smo izbrisali granice dosega naše čujnosti.

Na našoj Facebook stranici dnevno objavljujemo najnovije vijesti iz Labinštine, Istre, ali i Hrvatske. Gotovo svaki događaj na kojem smo prisutni, osim u eteru, pratimo i u obliku live Facebook video streama, a u posljednih 10-ak godina u našu Facebook galeriju pohranili smo pozamašan broj foto albuma.

Od 1. siječnja do 31. svibnja ove godine dnevni doseg naših objava je u prosjeku 7159 (broj ljudi koji su bilo koju našu objavu vidjeli barem jedanput).

Osim na Facebooku, jedini smo labinski medij prisutan i na ostalim relevantnim društvenim mrežama - Instagramu, Twitteru, Mixcloudu, Soundcloudu te YouTubeu! Sve naše objave u potpunosti su besplatne i dostupne diljem svijeta.

Ovim putem želimo se zahvaliti svima koji nas prate putem dobrog starog etera, ali i društvenih mreža. Cilj nam je da uz pomoć ovih platformi u budućnosti zajedno s vama kreiramo još zanimljiviji program!