Novosti

02.07.2020

Miletić: Hrvatskoj treba ''novo normalno''!

Izađite u nedjelju  na izbore i glasajte za našu listu 17, glasajte za našeg Tulija, Katarinu, Marina i Emila, glasajte za Istru!“, istaknuo je predsjednik IDS-a Boris Miletić na danas održanoj konferenciji za medije u pulskoj Areni, gdje se zajedno s potpredsjednicima IDS-a Lorisom Peršurićem i Renatom Krulčićem osvrnuo na nadolazeće parlamentarne izbore i Hrvatsku u „novom normalnom“. 

Miletić je naglasio da je „IDS vodio izrazito afirmativnu i konstruktivnu kampanju, jer je to ono što Hrvatskoj treba – suradnja, iskoraci i konstruktivna rješenja za ova zahtjevna vremena“ te podsjetio na ključne točke programa: (ton – Boris Miletić). Na kraju, Miletić je istaknuo da je „Istra danas najrazvijenija hrvatska regija i korak ispred drugih, a to znači samo jedno -  da moramo biti još bolji i trčati još brže“.: (ton – Boris Miletić 1)., zaključio je Miletić. 
 
Svima u kampanji su puna usta Istre jer puni državni proračun, ali čim izbori završe - Istra više nije bitna. Jedino se izborni program i ukupno djelovanje IDS-a uvijek može se svesti na dvije riječi - napredak Istre!“ , naglasio je potpredsjednik IDS-a Loris Peršurić.  
 
Potpredsjednik IDS-a Renato Krulčić istaknuo  je koliko je „važno da uvijek ostanemo u poziciji odlučivati sami o sebi, posebice u neizvjesnoj situaciji u kojoj se cijeli svijet danas nalazi“.: (ton – Renato Krulčić). „Razdoblje koje je pred nama bit će prepuno izazova. Zato u nedjelju glasajte za one na koje se možete osloniti. Glasajte za IDS i listu broj 17!“, zaključio je Krulčić.