Scena

03.08.2020

Toni Hrvatin predstavlja svoju prvu autorsku pjesmu!

Toni Hrvatin, mladi Rapčanin koji od malih nogu simpatizira glazbu kroz pjevanje, sviranje klavira i koji se već predstavio na različitim lokalnim i regionalnim festivalima, predstavlja svoju prvu autorsku pjesmu naziva "Zvijezda".

Autorica teksta pjesme je Labinjanka Vanja Frolo, dok je autor glazbe i aranžmana Tonijev tata Aleksej Hrvatin koji je odsvirao sve instrumentalne dionice u pjesmi, otpjevao prateće vokale, a pjesma je snimljena u kućnom studiju u Rapcu. Za završni mix i mastering zaslužan je Alen Zarifović, tako da je cijeli projekt djelo domaćeg rabačko - labinskog tandema na što su tata Aleksej i Toni izuzetno ponosni.

"Zvijezda" je vesela ljetna pop rock mladenačka tinejđerska pjesma, za koju je ovih dana snimljen i spot u Rapcu i Labinu, a snimao ga je Zoran Burazerović iz Pule. U spotu uz Tonija glumi i njegova sestra Viktoria.  "Nadamo se da će vas u ovim vremenima pjesma "Zvijezda" razveseliti i oraspoložiti...  Zato, uživajte u Tonijevoj Zvijezdi", poručuju iz obitelji Hrvatin.