Novosti

17.06.2014

Otvorenje Jadranskih igara ovog petka u Rapcu!

Mala mjesta na Jadranu duša su Jadranskih igara – najbolje ljetne zabave koja ove godine slavi petu godinu postojanja. Među njima našao se i Rabac, srce Labinštine i jedno od najljepših turističkih mjesta u Hrvatskoj. Prije dva stoljeća Rabac je bio tek malo ribarsko mjesto od nekoliko stotina stanovnika. Danas je ovo mjesto hit turistička destinacija koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Osim turista, ljepote Rapca prije tri godine prepoznala je i ekipa Jadranskih igara te se otada neumorno vraća na 'mjesto zločina'. Već sada tradicionalno, sezona Jadranskih igara otvara se u ovom predivnom mjestu u Istri u petak 20. lipnja 2014.
Sistem natjecanja dobro je poznat svima: šest ekipa, pet igara. Novitet u odnosu na prošlu godinu je igra spašavanje turistkinje, a uz nju natjecatelji će snage odmjeriti i u igrama leteći vaterpolo, ribarske kašete, utrka magaraca te potezanje konopa. Igre započinju u 19:30, a za zagrijavanje terena pobrinut će se naši najmlađi natjecatelji koji će u 18:00 zaigrati svoje Jadranske igre Junior.
Organizatori događaja Turistička zajednica grada Labina i agencija Adria events s nestrpljenjem iščekuju početak sezone i igre u Rapcu te vas ovim putem toplo pozivamo da nam se pridružite u petak i postanete dio velike obitelji Jadranskih igara. Obećavamo vam najluđu sezonu dosad, a veselje, zabava i hrpa pozitivne energije stvari su koje ćete doživjeti na svakim našim igrama. Stoga nikako nemojte propustiti prvu dozu dobre zabave već u petak u Rapcu!

Vidimo se na Jadranskim!

PR

{fcomment}