Lokalne vijesti

 

 

25.11.2014

Mladi biciklisti IstraBIKEa uspješni u 2. kolu zimske MTB lige Istre i Kvarnera

Natjecatelji Brdsko biciklističkog kluba IstraBike sudjelovali su u nedjelju u 2. kolu MTB zimske lige Istre i Kvarnera. Na natjecanju je sudjelovalo 103 natjecatelja, a od Labinjani je stazu dužine 35 kilometara najbrže odvozio Goran Vidas plasiravši se u ukupnom poretku na 4. mjesto, dok je u svojoj kategoriji U30 bio prvi. Uspješni su u svojim kategorijama bili i Nino Skira, osvojivši u kategoriji do 13 godina treće mjesto, Toni Skira je u kategoriji U15 bio drugi, a u istoj kategoriji Noa Bertović se plasirao na treće mjesto, Marin Bastijanić na osmo, Neven Mulavdić na deveto i Enrico Kos na deseto mjesto.

Antonio Zuliani je usprkos bušenju gume odvozio odličnu utrku i dopedalirao do 4. mjesta u kategoriji do 19 godina. Toni Bronić je u ukupnom poretku bio 51., a u kategoriji U30 zauzeo je sedmo mjesto. Nenad Labinjan se u ukupnom poretku plasirao na 27. mjesto, a u kategoriji U40 osvojio je deveto mjesto. Bazilio Radović bio je ukupno 38., a u kategoriji U50 16., Robert Faraguna zauzeo je 50. mjesto u ukupnom plasmanu, a u svojoj kategoriji do 50 godina bio je 19., Dean Benazić u ukupnom plasmanu osvojio je 56., a u kategoriji U50 20. mjesto, dok je Nevres Mulavdić u ukupnom poretku na cilj stigao 96., a u kategoriji U50 osvojio je 35. mjesto. Brdsko biciklistički klub IstraBIKE je sa 14 natjecatelja bio najmasovniji klub u Šišanu.  

Sljedeće kolo održat će se 7. prosinca na otoku Krku. Brdsko biciklistički klub IstraBIKE bit će domaćin 4. kola zimske MTB lige Istre i Kvarnera, koje će se 21. prosinca održati na Štrmcu gdje se priprema staza koja će ovih dana biti uređena, označena i spremna za treniranje.

{fcomment}