Scena

 

 

15.04.2015

Nola pjeva Drukčije

Jedno od najcjenjenijih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni, grupa Nola, napokon predstavlja novu pjesmu. „Pogledaj me, budim se, budim se u proljeće, kad ptice pjevaju Drukčije…“. Kao što i stihovi same pjesme govore, u novoj pjesmi osjećamo mali odmak od njihove uobičajene direktne ljubavne tematike s jasnim slikama ljubavi. Pjesma „Drukčije“ govori o tome da nam, ako to želimo, svaki dan može biti proljeće.

„Život nam se događa sada i ovdje i možda je svijest o tome prvi korak svakoga od nas prema zadovoljstvu i unutarnjem miru kojemu svi toliko težimo“, objašnjava Gabi iz Nole.

O novoj pjesmi razgovarali smo s Marijanom Jelenićem, a razgovor poslušajte u nastavku.

Tekst, glazbu i produkciju pjesme potpisuje Marijan Jelenić. Pjesma je snimljena u studiju Partizan u Puli, a za mix i mastering se pobrinuo Perica Šuran.

Kao i sve ostale pjesme koje su do sada stizale iz Noline glazbene radionice, vjerujemo da će i ova vrlo brzo pronaći svoj put do slušatelja. Na pjesmi „Drukčije“ uz Gabi i Marijana iz Nole, radio je cijeli niz poznatih glazbenika:

Allan Skrobe iz Švedske, Matko Botić (My buddy moose), Dean Vitasović, Dušan Kranjc (2Cellos), Hrvoje Šćulac (Quasarr), Carlos Fagin iz Argentine, Ana Kučan, Tatiana Giorgi, Olja Dešić, Ognjen Jovanović, Nikol Ćaćić (NLV), Goran Farkaš (Veja), zbor Josip Kaplan Rijeka i Studio glazbene kreativnosti Čarobna frula.

I kako Nola na kraju poručuje: „Neka vam se proljeće uz ovu pjesmu rastegne kroz cijelu godinu“.

{fcomment}