Scena

Villas Holiday

18.04.2015

Bruno Krajcar i Mia Elegović snimili video spot za pjesmu 'Jednog ljeta u Puli'

Pula, rodni grad Brune Krajcara, kojoj je posvetio svoju najnoviju pjesmu "Jednog ljeta u Puli", grad je nebrojenih uspomena njenih žitelja i uvijek s radošću dočekivanih gostiju. Sjaj Arene i drugih spomenika, znana i skrovita mjesta grada i prekrasni lungo mare tek su dio okvira pripovijesti što se kroz vrijeme okreću i nadopunjuju u zajedničkoj memoriji.

Naša poznata glumica Mila Elegović i svestrani pulski skladatelj i kantautor u pjesmi 'Jednog ljeta u Puli' oblikuju glazbeni doživljaj, emotivni suvenir o Argonautskom gradu. Ljubav i ljeto, memorijabilije Grada, označene filmskim festivalom prožimlju se kao glazbena razglednica. Brunov i Milin senzualni glas, poetika teksta Daniela Načinovića, te iznimni ugođaj muziciranja Big band orkestra Mirona Hausera pjesmi udahnjuju evergrinski izričaj pružajući slušatelju univerzalnu ljubavnu poruku.

cadillac krajcar elegovic

cadillac elegovic

- 'Jednog ljeta u Puli' je skladba u koju je utkana ljubav prema umjetnosti i Gradu, zvučna kreacija u koju slušatelj s lakoćom ugrađuje svoju imaginaciju. Tekst potpisuje Daniel Načinović, glazbu moja malenkost, a aranžman Miron Hauser, dok je snimatelj Aldo Spada'. - rekao je Bruno Krajcar.

Ovih dana snimljen je i video spot za aktualni singl, a osim brojnih prepoznatljivih mjesta u Puli, za kadrove videa odabrali su i predivne Brijune te stari Cadillac, koji zaokružuje estetsku sliku koju su željeli prikazati.

Režiju spota potpisuje Lens Media iza koje stoje Lara Kozliček i Dren Kastriote Sadikaj, koji su odgovorni i za scenarij, produkciju i postprodukciju. Asistenti Lens Medie su Alen Herceg i Katarina Herceg. Make up by Tea, hair Samanta Šelemba.

Spot je realiziran pod pokroviteljstvom hotelske kompanije Arenaturist Pula – kompanije sa 40 godina iskustva pružanja turističkih i ugostiteljskih usluga u svojim hotelima, turističkim naseljima i autokampovima smještenima na prestižnim lokacijama u Puli i Medulinu, dva prekrasna istarska turistička središta iznimnih prirodnih i kulturno-povijesnih vrijednosti.
Arenaturist je trenutno jedan od najvećih investitora u hotelijerstvu u Hrvatskoj, a investicijski ciklus je započeo 2011/12 kompletnom obnovom hotela Histrije i turističkog naselja Verudela, nastavljen obnovama hotela Medulin, Palma i Belvedere. Svi renovirani objekti sada nose kategoriju 4 zvjezdice i međunarodni brand Park Plaza. Upravo je u tijeku i ovogodišnja investicija u hotel Park u Puli koji će također kompletno obnovljen otvoriti svoja vrata krajem svibnja i to pod novim imenom Park Plaza Arena Pula. Izbor novog imena upravo je vezan za pulsku Arenu u kojoj je snimljen i dio ovog prekrasnog spota.

krajcar elegovic spot

krajcar elegovic spot1

{fcomment}