Scena

 

 

14.12.2013

Outlook festival nagrađen za najbolji festival 2013. na DnB Arena Awards

 

Outlook festival je drugu godinu za redom osvojio nagradu za najbolji festival na Drum n Bass Arena Awards, koje su se održale 5. prosinca 2013. u Londonu.

To je još jedno veliko priznanje za svjetski poznati Outlook festival, najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture, dobitnik nagrade UK Festival Awards za "Best Overseas Festival" 2011. koji je i ove godine ponovno nominiran u istoj kategoriji, kao i na European Festival Awards u kategoriji "Best Medium Sized Festival". Također Outlook festival je redovito prisutan u izborima najboljih festivala od strane brojnih renomiranih svjetskih medija kao što su britanski BBC i američki Vibe magazine. Outlook festival 2014. održat će se od 3. do 7. rujna na lokaciji poluotoka i tvrđave Punta Christo u Štinjanu u blizini Pule. Za odgovor na pitanje zašto su Outlook festival i Punta Christo u tako malo vremena postali jedna od svjetskih festivalskih meka, koja privlači tisuće stranih posjetitelja i glazbenih znalaca, možda je najbolje da pogledate novi video Outlook festivala 2013.

Povoljnije ulaznice za Outlook festival za posjetitelje iz Hrvatske i zemalja regije: Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije i Srbije bit će u prodaji početkom 2014., kada će biti objavljena i imena prvih potvrđenih izvođača.