Lokalne vijesti

28.12.2013

Otvaranje Centra +65 najdogađaj 2013. godine na Labinštini

 

Slušatelji Radio Labina su odabrali. Najdogađaj 2013. godine na Labinštini je otvaranje Centra +65. Proglašenje najdogađaja godine održano je danas u Blagdanskom šatoru pokraj Osnovne škole Matije Vlačića, uz izravan prijenos na našem radiju. Nakon proglašenja, gradonačelnik Labina Tulio Demetlika izvukao je i sretnog dobitnika putovanja u Klagenfurt za dvije osobe, Mauricija Golju, a kojeg poklanja putnička agencija Pino Viaggi. Zadovoljstvo da je upravo Centar +65 izabran za najdogađaj godine izrazio je i labinski gradonačelnik Tulio Demetlika: (ton – Tulio Demetlika). O radu Centra i novim planovima veli: (ton – Tulio Demetlika 1). Ovim putem, još jednom se zahvaljujemo svim našim slušateljima, koji su u protekla dva tjedna predlagali i glasali.
Podsjetimo, Centar za pomoć starijim osobama Labin, tj. Centar +65 otvoren je u ožujku ove godine u prostorijama zgrade bivšeg IUR-a. Centar je namijenjen svim osobama starijim od 65 godina s prebivalištem na području Grada Labina, a cilj je da se korisnicima kroz razne usluge, programe i aktivnosti omogući dostojanstveno starenje te dulji i kvalitetniji boravak u vlastitom domu.
Usluge Centra obuhvaćaju organizaciju i dostavu toplog obroka u dom korisnika, održavanje osobne higijene, nabavku lijekova i prijevoz do/od liječnika te ostalih institucija, nabavku namirnica, obavljanje sitnijih popravaka po kući te ostalih kućanskih poslova i slično.

radio labin nadogadaj dobitnik