Lokalne vijesti

08.05.2017

Samo IDS istaknuo liste za izbor članova vijeća u svih pet mjesnih odbora Općine Sveta Nedelja

Općinsko izborno povjerenstvo Općine Sveta Nedelja objavilo je kandidacijske liste za izbor članova Vijeća mjesnih odbora u ovoj općini. U Mjesnom odboru Nedešćina bira se sedam članova Vijeća, a liste su istaknuli IDS, nositelj koje je Bojan Kiršić, SDP s nositeljem Zoranom Kiršićem i grupa birača nositeljice Mirjane Šumberac. Na listi IDS-a još su  Rea Begić, Dalibor Kiršić, Ani Kos, Patricij Načinović, Luka Klapčić i Dorjano Barbić, na listi SDP-a Redento Kiršić, Marta Šumberac, Riko Verbanac, Riana Martinčić, Elza Šumberac i Dario Miletić, a na listi grupe birača Jadranka Vozila, Silvano Klapčić, Zlatan Begić, Loris Černjul, Dajana Vozila i Samanta Golja.  

U Vijeće Mjesnog odbora Šumber bira se pet kandidata, a listu je istaknuo samo IDS s nositeljem Srećkom Kosom. Na listi su još Susie Blašković, Damir Verbanac, Patrik Blašković i Elvis Licul. I u Vijeće Mjesnog odbora Sveti Martin bira se pet članova, a dvije su liste. IDS-ovu predvodi Danijel Žužić, a SDP-ovu Branko Zulijani. Na listi IDS-a još su Damir Blašković, Elvis Banišić, Dean Bastijanić i Gianni Vlačić, a na listi SDP-a  Alen Blažina, Adriana Mileta Rukavina, Ivo Josipović i Petar Belušić. Za Vijeće Mjesnog odbora Snašići, i za pet članova Vijeća, liste su kandidirali IDS, nositeljica koje je Emilijana Vozila Mohorović i SDP, nositelj koje je Zvonko Radas.

Na listi IDS-a su i Tedi Miletić, Željko Golja, Ivan Bastijanić i Mauricio Golja, a na listi SDP-a   Zdenka Načinović, Vesna Zuliani, Rita Glavičić i Flavijano Miletić. Samo je jedna lista istaknula kandidaturu za izbor pet članova Vijeća u Mjesnom odboru Štrmac, lista IDS-a nositelj koje je Nino Knapić i na kojoj su još Dalen Derosi, Anel Alić, Mauro Zupičić i Dino Peršić.  Izbori za članove Vijeća mjesnih odbora Općine Sveta Nedelja održat će se u nedjelju 21.svibnja, istovremeno s lokalnim izborima.

{fcomment}