Novosti

19.07.2019

Valamarov ima novu web-stranicu dobarposaouvalamaru.com

Valamar Riviera, sedmi TOP poslodavac u zemlji i najpoželjniji poslodavac u turizmu,lansirao je novu web-stranicu dobarposaouvalamaru.com koja donosi sve informacije o prijavama za posao, uvjetima rada, pogodnostima koje ostvaruju zaposlenici, detaljne opise poslova u sektorima Valamara, sve o praksama, stipendijama i mogućnostima rada za učenike i studente te cijeli niz drugih informativnih noviteta vezanih uz sve segmente ljudskih potencijala. Posjetitelji sada na jednom mjestu mogu doznati kako do dinamičnog posla i karijere u 34 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta, ali i kako do korporativnih funkcija u destinacijama od Istre i Kvarnera do Dubrovnika. 

Stranica nudi niz noviteta kao što je prijava na news letter za sve posjetitelje koji su zainteresirani za posao u Valamaru, potpuniji i pregledniji sadržaj, pretraživanje stranice, pretraživanje poslova, informacije o programima edukacija i treninga te o razvoju karijere. Tu su i brojne korisne informacije i novosti iz područja upravljanja ljudskim potencijalima u Valamaru te atraktivna i raznolika ponuda poslova. Web-stranica dobarposaouvalamaru.com trenutno je dostupna na hrvatskom  jeziku, a uskoro će biti prevedena i na engleski jezik. Osim toga, napravljena je i optimizacija stranice koja će kroz nekoliko mjeseci pokazati svoju pravu vrijednost. „Naša želja je bila stvoriti centralno informativno web mjesto za sve naše posjetitelje koji su zainteresirani za posao i karijeru u najvećoj turističkoj kompaniji u Hrvatskoj baš kao što to imaju i druge velike svjetske hotelske kompanije. 
 
Željeli smo na jednom mjestu objediniti odgovore na sva pitanja na temu zapošljavanja, karijere, napredovanja i uvjeta rada u Valamaru, a cilj nam je posjetitelje stranice pretvoriti u potencijalne zaposlenike Valamara. Također, kandidatima zainteresiranim za rad u Valamaru omogućili smo prijavu na newsletter kako bismo ih odmah obavijestili o otvorenom natječaju za radno mjesto koje ih zanima. Svjesni smo da je ulaganje u ljude nužno za održiv rast i razvoj, posebno u turizmu. Progresivnim rastom plaća i ostalim ulaganjima u razvoj ljudskih potencijala, Valamar kao vodeća kompanija u turizmu želi biti primjer dobre prakse i ostalim poslodavcima“, izjavila je Ines Damjanić Šturman, direktorica sektora ljudskih potencijala u Valamar Rivieri.  Valamar jedini garantira minimalna neto primanja od 5000 do 7500 kuna za odrađeni puni mjesečni fond sati, isplaćuje 13. plaću u iznosu od 5000 kuna svim stalnim radnicima i onima koji će tijekom 2019. raditi najmanje 10 mjeseci, božićnicu, regres i nagrade za sezonu. 
 
Najboljim sezoncima svake godine osigurava i 300 do 500 novih ugovora na neodređeno vrijeme. Osim toga, svim svojim zaposlenicima koji dolaze raditi u Valamarove destinacije iz drugih krajeva Hrvatske i regije omogućava kvalitetan smještaj i tople obroke. U smještaj za zaposlenike Kuća Valamar do sada je uloženo između 80 i 100 milijuna kuna. Valamar Riviera najveći je poslodavac u hrvatskom turizmu s gotovo 7000 zaposlenika, a zauzela je visoko 7. mjesto na ljestvici top poslodavaca u Hrvatskoj, skočivši za čak pet mjesta na ljestvici u odnosu na prošlu godinu. 
 
Valamar je i dalje jedina turistička kompanija koja se nalazi u prestižnom društvu top 20 poslodavaca u Hrvatskoj po izboru gotovo 20.000 ispitanika istraživanja portala MojPosao koje se provodilo u 2018. i 2019. godini.  Upravo konkurentnošću plaća, sustavom motivacije i nagrađivanja, prilikama za razvoj karijere i brigom o zdravlju zaposlenika te od sada i sadržajno bogatom web stranicom za informiranje Valamar Riviera opravdava status top poslodavca u turizmu.