Novosti

22.07.2019

Bili smo u DANKüchen studiju u Puli na Verudi - impresivan je!

Kad smo saznali za glavnu novost na tržištu kuhinja, namještaja i opremanja interijera u Puli i široj okolici, odlučili smo ih posjetiti. 

DANKÜCHEN je renomirani brand iz Linza u Austriji, već 60 godina su prepoznati kao vodeći proizvođač kuhinjskog namještaja u Austriji, a od nedavno imaju direktnog zastupnika u Rijeci.
Već na prvi pogled je jasno da se radi o kuhinjama besprijekornog dizajna i kvalitete, no posebno nas je oduševila oprema i način kako se kuhinjski prostor iskorištava.

Moguće je da doslovno svaki raspoloživi centimetar prostora sadrži neku posebnu funkciju; umjesto nogu postoje ladice u podnožju kuhinje, kutni mehanizmi nemaju premca, a ladice nose neshvatljivu težinu od čak 80 kilograma! Posebna pogodnost je da velika većina spomenute opreme, a i mnogo toga drugog, spada u redovnu serijsku opremu na koju nema apsolutno nikakve nadoplate.

U proširenoj ponudi nalazi se: dizajn ostalog namještaja kao i interijera, 3D vizualizacije gotovog prostora, sve za kompletno rješenje stanovanja.

Dojmovi se svakako još trebaju slegnuti, no sigurno je da je tehnika izrade kuhinja daleko napredovala od onog na što smo navikli i imali prilike drugdje vidjeti.

Zapravo, da ne duljimo, uvjerite se sami!

Kako smo saznali očekuju vas popusti i do 55 % u DANKüchen studiju u Puli, na adresi Krležina 1.

Rezervirajte si termin sastanka u DANKÜCHEN studiju Pula i saznajte što je najbolje za vas!

Radno vrijeme:
Pon - Petak 09,00 - 20,00 sati,
Subota 9,00 - 13,00 sati


mobiteli: +385 52 885 830, 
web stranica: www.dankuchen-pula.com

(PROMO)