Novosti

 

 

18.08.2019

''Ljetni noćni sajam S klobasicom u EU-okusi hrvatskog sela'' u Sv. Petru u Šumi

Po prvi puta u Sv. Petru u Šumi, 23. i 24. kolovoza održat će se "Ljetni noćni sajam S klobasicom u EU-okusi hrvatskog sela". Manifestacija će se otvoriti u petak, 23. kolovoza 2019. s početkom u 18.00 sati u klaustru pavlinskog samostana, na središnjem trgu.

Općina Sveti Petar u Šumi, nakon uspješne organizacije proljetnog međunarodnog sajma „S klobasicom u EU“ ove godine pokrenula organizaciju Ljetnog noćnog sajma u suradnji s Istarskom županijom, Turističkom zajednicom središnje Istre, sponzorima i partnerima sajma. Za potrebe ljetnog noćnog sajma središte mjesta Sv. Petar u Šumi pretvara se u „veliki grad od kobasica i ostalih tradicionalnih proizvoda hrvatskog sela“ u kojem će se održati sajam, natjecanja, zabavni program, dječji kutak, brojna gastro događanja i cooking show tijekom održavanja sajma.

Na prvom „Ljetnom noćnom sajmu - S klobasicom u EU“ ove će godine sudjelovati više od 50 proizvođača tradicionalnih proizvoda iz svih dijelova Hrvatske, a očekuje se dolazak više tisuća posjetitelja iz države i inozemstva.