Novosti

19.08.2019

Novo riječko shopping odredište – otvara se MARTI Retail park!

Novo shopping odredište – Marti retail park, otvara vrata svih prodavaonica 22. 8. 2019., dok je prehrambeni lanac SPAR s radom započeo u petak 16. 8. 2019. 

Osim širokim asortimanom prehrambenih, modnih, drogerijskih i tehničkih roba, od kojih se neki brandovi po prvi puta pojavljuju u Rijeci, i otvorenje poslovnice Fine, Pet centra, sportskog dućana te ugostiteljskih objekata s besplatnom igraonicom za djecu, uvelike će doprinijeti kvaliteti života građana Rijeke, prvenstveno stanovništva Martinkovca i okolnih naselja - Srdoča, Rešetara i Zameta, ali i susjednih Kastva, Matulja i Opatije. 

Činjenica da na preko 9.000 m2 prodajnog prostora uz nekoliko domaćih, ulaze uglavnom brandovi europskih korporacija, govori kako ovaj projekt i ulaganje u Rijeku, i njenu ukupnu ponudu, nije prepoznao samo investitor i developer – AMEC RIJEKATEKSTIL d.o.o., već i njihovi partneri, kroz uspostavljanje dugogodišnje suradnje, koja u konačnici treba rezultirati i brojim pogodnostima za širu zajednicu, osobito novootvorenim radnim mjestima. 

Na zajedničkom otvaranju 22. 8. kupce i posjetitelje će dočekati SPAR, DM, PEPCO, TEDI, SPORT VISION, SINSAY, CCC, MANA MODA, AMADEUS, KIK, SANTA DOMENICA, FINA , OČNA OPTIKA OPTIMED, FARMACIA BIO SPORT, PET CENTAR i EXC.
Namjera investitora je dodatno se potruditi da Marti retail park postane prepoznatljivo i omiljeno odredište Riječana, obogaćujući trgovačku ponudu raznim zabavnim, kulturnim i edukativnim sadržajima.