Scena

02.07.2020

Ellie Goulding objavila novu pjesmu ''Slow Grenade''!

Globalno popularna Ellie Goulding nastavlja s objavom novih singlova! Nedavno smo imali priliku poslušati njenu pjesmu „Power“, a sad je na red stigla „Slow Grenade“, na kojoj je surađivao platinasti producent i kantautor Lauv.

Pjevačica je otkrila da će se njen najnoviji singl naći na njenom dvostrukom studijskom albumu „Brightest Blue“, koji će na police stići 17. srpnja. Osim uzbudljivih vijesti o nadolazećem izdanju, objavila je i datume Brightest Blue turneje, koja će se na proljeće iduće godine održana području Ujedinjenog Kraljevstva i Irske.

Neopisivo sam uzbuđena zbog nadolazeće turneje. To će biti povratak onom što najbolje radim. Uložila sam veliku količinu strasti u moj novi album, koncerti će biti iskreni i posebni. Jedva čekam“, otkrila je Ellie.

Posljednje studijsko izdanje, naziva “Delirium”, Goulding je objavila 2015. godine. Na albumu su se našli hitovi “Something In The Way You Move” te “Love Me Like You Do”, čiji je službeni spot do danas skupio skoro dvije milijarde YouTube pregleda. Nedavno je obilježila 10 godina svoje karijere, koliko je prošlo od objave njenog debitantskog albuma "Lights".