Scena

 

 

20.10.2020

Lana Del Rey objavila novu pjesmu ''Let Me Love You Like A Woman''

Lana Del Rey započinje novu eru u svojoj karijeri objavom singla “Let Me Love You Like A Woman”. Riječ je o prvoj otkrivenoj pjesmi koja će se naći na njenom nadolazećem albumu “Chemtrails Over The Country Club”. Slušajte singl na dostupnim digitalnim glazbenim servisima. 

Glazbenica kroz svoj novi singl provlači mnoge teme koje nisu novost u njenom radu; romantični opisi, poetski prizori i Los Angeles. Jedina novost je da je ovog puta spremna napustiti veliki grad i vratiti se svojim korijenima malog mjesta.

Pjesma je snimana u Los Angelesu i New Yorku, a Lanin je suradnik i ovog puta bio nagrađivani kantautor i producent Jack Antonoff, s kojim je pjevačica kreirala za Grammyja nominiran album “Norman F_ing Rockwell“.

Del Rey je nedavno za Interview Magazine otkrila neke pojedinosti o svojem šestom studijskom izdanju: “Bila sam pod velikim stresom zbog ovog albuma. Kad smo radili na Normanu, od samog smo početka znali što je. S druge strane, situacija je bila drugačija dok smo snimali Chemtrails. Pitali smo se je li ovo folk ili country glazba. Sad kad je sve snimljeno, osjećam se kao da smo napravili jako dobar posao.“